Gentse Feesten

Swing Cité

Vanaf 20 juli komen de Gentse Feesten er weer aan en wij zijn als Gentse Hoppers natuurlijk van het soort dat zich maar al te graag mengt in het feestgedruis. Want tien dagen lang swingt het in Gent. Vlak bij het Baudelopark wordt zelfs een heuse Swing Cité opgetrokken.
Wat er daar zo tien dagen lang van jazzy dazzy things te beleven valt, kan je ontdekken op:
http://swingcite.blogspot.be.

Wat we zelf al kunnen verklappen, is dat elke dag een andere ‘scene’ de Cité voor haar rekening neemt. Op zondag 21 juli is het aan de Gentse Hoppers. Maar roep het niet te luid. Alles zal gehuld zijn in de louche sfeer van de drooglegging, toen jazz en blues in de maffiose middens van figuren als Al Capone floreerden. Louis Armstrong trok op met stoere maffiabazen en de gevreesde gangster Whitey nam een arme schare dansers rond Franky Manning onder zijn vleugels.

De Gentse Hoppers gokken erop los en organiseren een GRAND COMPETION! Wil jij de ultieme Jack of Jill worden? Schrijf je dan nu al in alle stilte in, elimineer op voorhand al de mogelijke concurrenten en meld je vooral aan via info@gentsehoppers.com.